Huiskamer

De Huiskamer: in alle rust werken en leren

Welkom in de Huiskamer. Een plek waar de scholieren van De Meerwaarde een uurtje huiswerk kunnen maken, relaxed een boek lezen uit de mediatheek of op een ander manier tot rust kunnen komen.

De Huiskamer is te vinden direct na de entree van het hoofdgebouw. Het wordt volop gebruikt voor ontmoeting, gesprekken, stilte of om gewoon even lekker te zitten in één van de fijne zithoeken. De Huiskamer is niet alleen een rustplek voor leerlingen en docenten, maar ook voor ouders en bezoekers.

Leesplein en Mediatheek

Tegelijk met de bouw van het Techniekcentrum in 2022 kreeg de centrale ontvangstruimte in ons hoofdgebouw een facelift. De nieuwe Huiskamer is een plek van 400 vierkante meter met onder meer het Leesplein, met daarin een centrale plek voor de mediatheek, oftewel een prachtige combinatie van ‘Coffee, Books and More’.

Vergaderruimtes en stiltewerkplekken

Daarnaast zijn er verschillende afzonderlijke ruimtes beschikbaar die leerlingen en medewerkers desgewenst kunnen reserveren. Denk aan vergader- en spreekruimtes, stiltewerkplekken en een flexlokaal voor trainingen en bijeenkomsten.

Dit alles maakt de Huiskamer tot een fijne rustplek te midden van de drukte die een school met meer dan 2.000 leerlingen met zich meebrengt.