Barneveldse Bouw Opleidingen (BBO):
samen bouwen aan je toekomst!

BBO is dé plek waar jij als technisch talent met interesse voor de bouw lerend werkt en werkend leert. Aan de Zonnebloemstraat in Barneveld bieden we je een moderne en praktijkgerichte BBL opleiding om jouw vakmanschap en kwaliteiten voor de bouw te ontwikkelen. Een moderne opleiding, omdat de laatste ontwikkelingen in duurzaamheid, energietransitie en andere relevante ontwikkelingen in de bouw gedurende de opleidingen worden meegenomen. Het leren in de praktijk als uitgangspunt en jouw persoonlijke ontwikkeling staan daarbij centraal. De opleiding wordt verzorgd in directe afstemming met de opleidingsbedrijven ReVaBo Oosterbeek en Bouwmensen. Binnen de regio Barneveld zijn er meer dan 100 deelnemende bedrijven aangesloten bij Revabo of Bouwmensen.

BBO zorgt voor een optimale aansluiting bij het VMBO De Meerwaarde.

Lerend werken, werkend leren 
Binnen BBO werken ReVaBo, Bouwmensen en MBO locatie De Meerwaarde, onder verantwoordelijkheid van MBO Amersfoort, intensief samen aan het opleiden en begeleiden van vakkundige technische talenten. Dit levert een optimale mix op praktijk en theorie. Daarbij werk je gericht aan je persoonlijke ontwikkeling en kun jij je vak optimaal leren. BBO is dan ook dé plek waar jij, als technisch talent met interesse voor de bouw, lerend werkt en werkend leert. Je volgt een mbo-opleiding op niveau 2 of 3. Hierdoor kun je als gediplomeerd vakman of vakvrouw als vakbekwame collega aan de slag bij één van de lid bedrijven van ReVaBo of Bouwmensen.

Hoe ziet de opleiding eruit?
Je werkt en leert gemiddeld vier dagen bij een lid-bedrijf van Bouwmensen of ReVaBo of via een individueel erkend leerbedrijf. Je hebt  één lesdag per week bij de BBO-locatie aan de Zonnebloemstraat. Zo leer je het vak in de praktijk en leer je de theorie die je tijdens je werk nodig hebt!

Kosteloos studeren én salaris
Voor jou zijn er geen kosten verbonden aan deze opleiding, want BBO betaalt alle studiekosten. BBO vraagt geen lesgeld en ook vergoeden zij de kosten van het lesmateriaal, werkkleding, gereedschappen en veiligheidsmiddelen. Je treedt voor de duur van de opleiding in dienst bij één van de lid-bedrijven van ReVaBo of Bouwmensen. Elke maand krijg je salaris uitgekeerd. Je salaris wordt ook doorbetaald tijdens de lesdag bij BBO. De kans is groot dat je na je opleiding bij een lid-bedrijf aan de slag kunt. 

Opleidingsaanbod BBO 

Bouwtechniek

Opleiding

Crebo

Niveau

BBL/BOL

Timmerman

25829

2

BBL

Allround Timmerman

25828

3

BBL

Metselaar

25786

2

BBL

Allround Metselaar

25785

3

BBL

Download de pdf voor meer informatie of kijk op https://www.bbo-barneveld.nl/

Lees hier onze nieuwsbrief >