Werken op De Meerwaarde

Waarom zou jij kiezen voor een baan als docent bij De Meerwaarde?

 1. Levensecht onderwijs
  Je werkt mét en vóór jongeren, stimuleert de ontwikkeling van hun talenten en gaat de relatie met hen aan. Dit doen we bij De Meerwaarde met levensecht onderwijs waarin jij als docent creatieve ruimte krijgt, en deze ruimte ook pakt. Je geeft meerwaarde! Dit betekent dat je de nodige energie meebrengt en van nature een positieve vibe hebt. En ook dat je snapt wat pedagogisch leiderschap is: niemand valt bij jou buiten de boot. 
 2. Hard en met je hart werken
  Het is hard en met je hart werken in het onderwijs, je werkweken zijn vol en daar krijg je veel voor terug 💓. Er tegenover staat rusttijd: 12 weken per jaar kun je doen wat je wilt. Ook als je parttime werkt. Hoe gaaf is dat! En een marktconform maandsalaris mét dertiende maand en daarbij komen extra op te nemen uren die je kunt besteden aan verlof of aan een 'extra zakcentje'. Als je nog niet bevoegd bent, betalen we je opleiding en mag je onder werktijd naar school. Nog meer wensen? 
 3. Aandacht en betrokken collega's 
  Bij De Meerwaarde krijg je een warm welkom en persoonlijke aandacht. We zijn betrokken en helpen elkaar verder. Je collega's staan voor jou klaar en jij voor je collega's. Persoonlijk leiderschap vormt de basis van onze organisatiecultuur: onze medewerkers nemen verantwoordelijkheid, altijd. 
 4. Positief werkklimaat 
  Een positief werkklimaat is speerpunt van het personeelsbeleid bij De Meerwaarde. Voor jou als collega betekent dit dat je, naast je werk, gevraagd kunt worden om organisatiebreed mee te doen aan positief werkklimaat-projecten. En dat je zo, samen met je collega’s, zorgt voor een nog fijnere werkomgeving waar je al je talenten kunt benutten.
 5. Christelijke identiteit 
  Bij De Meerwaarde willen we dat jonge mensen tot hun recht komen en hun talent ontwikkelen. Wij doen dat vanuit de protestants-christelijke identiteit, waarbij geloof, hoop en liefde belangrijke richtinggevende waarden voor ons zijn. Deel jij deze waarden én kun je vanuit jouw christen-zijn een dag- of weekopening verzorgen, dan zoeken we jou! Wil je hier eerst meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Lisette vertelt...